Välj en sida

Om webbplatsen

Olanningen.com är en webbplats med inriktning på Ölands natur- och kulturmiljöer. Men här finns även guider till campingplatser, gästhamnar, hotell, rum, stugor, mat och dryck m.m.

Jag som driver Olanningen.com heter Jesper Nilsson. Jag är uppvuxen på Öland närmare bestämt i Borgholm och älskar allt som Öland har att erbjuda inte bara på sommaren utan året runt. Jag tog över den här webbplatsen av min pappa Börje Nilsson för några år sedan. Jag strävar efter att förvalta all den värdefulla information om Öland som min far byggt upp men även utveckla webbplatsen till att bli ännu mer användbar och innehålla än mer information som både turister och bofasta har nytta av.

Bilder och texter på webbplatsen får inte användas i något syfte men vill du använda Olanningen.com som källa går det bra så länge du länkar till Olanningen.com från din webbplats. Länkning ska göras till startsidan, länkning till enskilda sidor är inte tillåtet.

Hör gärna av dig om du har tips på förbättringar eller hittar några felaktigheter eller brustna länkar. Efter ditt besök på sidan hoppas jag att du tycker om den. Tipsa gärna dina vänner och välkommen åter!