Om olanningen.com

Jag som nu driver Olanningen.com heter Jesper Nilsson. Jag tog över webbplatsen efter min pappa, Börje Nilsson, i början av februari 2013. Min far har gjort ett gediget arbete med den här webbplatsen som jag tycker ska bevaras. Jag är så tacksam för att jag fick ta över Olanningen.com och jag kommer förvalta all kunskap som finns här på bästa sätt samt komma med nyheter som gör portalen ännu mer användbar.

Webbplatsen kommer genomgå stora förändringar under 2013 men tillsvidare kommer allt se ut som vanligt. Har du tips och förslag på saker du tycker saknas eller bör förändras är du välkommen att höra av dig via e-post, jag tar emot alla synpunkter med öppna armar. Adressen hittar du längst ner på den här sidan.

Olanningen.com är en webbplats med inriktning på Ölands natur- och kulturmiljöer. Men här finns även guider till campingplatser, gästhamnar, hotell, rum, stugor, mat och dryck m.m. Webbplatsen drivs helt ideellt, utan vinstintressen och representerar således inget företag.

Hör gärna av dig om du har tips på förbättringar eller hittar några felaktigheter eller brustna länkar. Efter ditt besök på sidan hoppas jag att du tycker om den. Tipsa gärna dina vänner och välkommen åter.

Bilderna på hemsidan får inte användas i något syfte men vill du länka till olanningen.com från din hemsida går det alldeles utmärkt bara det rör sig om fullständig länkning och att sidan öppnas i ett nytt fönster. Länkning till enskilda sidor är inte tillåtet. Läs mer >>

Kontaktinformation: Jesper Nilsson info@olanningen.com

<< Tillbaka till startsida