<< Tillbaka till startsidan
 
Kommentarer om olanningen.com
 

Vill du kommentera sidan skicka gärna e-post till info@olanningen.com eller skriv i Gästboken

 

Per-Olof Petersson, Växjö. Vilket fantastiskt arbete du gjort med denna hemsida. Har lagt den under mina favoriter så jag kan gå in då och då.
mbh P-O P

Gunilla, Löttorp. Jättebra sida som ger massor av information om ön, på alla sätt och vis :) Duktigt jobbat Börje!
Hemsida: http://www.nillas.se

Tobbe, Löttorp. Hej! En sån välgjord och enkel sida med lättfattlig info ser man allt för sällan. Ni som inte besökt Öland på andra årstider än sommaren. Gör det. Öland visar nya sidor alla årstider.
Björn, London. Har just kommit hem från ett fint besök på Öland. Jag måste rekommendera framtida besökare Trollskogen, Långe Erik, Gråborg och Källa gamla kyrka. Öland är ett gott land!

Åke Thunström. Tack för en mycket informativ och lättanvänd hemsida! Kommer att göra min Ölandsvistelse mycket rikare.
Camilla Högström, Frillesås. En fantastiskt bra sida. Här finns nog allt man behöver veta. Mycket informativ och lättsökt med många fina bilder. Kanonsida!
Tezz, Göteborg. Vill bara tacka för en bra sida. Var på Öland med familjen för många herrans år sedan men var inte så gammal så jag kommer inte ihåg allt. Nästa vecka reser jag dit en vecka med min pojkvän och denna sida har varit otroligt bra med tips på sevärdheter och mycket annat. Så vi ser fram emot vår semester :) Tack för en bra sida.
Nilsson. Vilken otroligt bra sida!!! Har verkligen missat något tidigare. Detta kan du inte fortsätta göra gratis. Makalöst bra!
Hans E Kehlet Hansen, Lund. Här finns allt, man kan sitta hemma och förbereda sig för ett besök.
Barbro Petersson,Göteborg. Underbar sida! Vackra bilder och bra information. Fann sidan när jag skulle göra mitt skolarbete. Jag kommer garanterat att göra reklam för denna sidan! Öland är helt enkelt bäst. Jag tillhör en av dom lyckliga som har sommarbostad där. Önskar att det var en åretruntbostad.
Imponerande hemsida! Jag tycker jag har surfat runt en hel del på Ölandssidor men något i klass med olanningen.com har jag inte hittat. En klass för sig helt enkelt! / G. Ö.
Måste säga att den sidan du skapat måste vara någon av dom bästa och mest informationsrika ölandsidor som har gjorts , kanon jobb !!! / R. N.
En mycket bra hemsida där jag hämtat många idéer och värdefull fakta. Göran Tengnäs läromedelsförfattare, Beta Pedagog.
<< Tillbaka till startsidan

Sidan uppdaterad 2005-05-13